CanadianGunNutz.com logo, Firearms News and Classifieds in Canada

Page 12 of 38 FirstFirst ... 245678910111213141516171819202232 ... LastLast
Results 111 to 120 of 371

Thread: Sterling Arms TR

  1. #111
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    83
    Hi guys. Anyone got one of these in their hands yet and can post pics??

    I can’t wait to get mine!!! Thanks JR

  2. #112
    CGN frequent flyer
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,059
    Can you tell us at which order number are you at (for shipping) !? That will give us an good idea of the time line

  3. #113
    CGN Regular Lumberjack_Kerouac's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Fort Nashwaak
    Posts
    226
    Quote Originally Posted by Duff350 View Post
    Can you tell us at which order number are you at (for shipping) !? That will give us an good idea of the time line
    I definitely did not order one of these. My order number was definitely nowhere between 1900 - 1920, and I definitely did not get a Canada Post shipping notification yesterday afternoon.
    Last edited by Lumberjack_Kerouac; 06-16-2020 at 11:31 PM.
    “I spent most of my dough on guns, gals, and gas, and the rest I wasted.”
    -me, with apologies to Elmore Leonard

  4. #114
    CGN Regular HKNova6's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Middle Earth, NS
    Posts
    582
    Appreciate what you are doing for the community
    You’re not completely useless, you can always serve as a bad example.

  5. #115
    CGN Regular
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Ontario
    Posts
    160
    Quote Originally Posted by Lumberjack_Kerouac View Post
    I definitely did not order one of these. My order number was definitely nowhere between 1900 - 1920, and I definitely did not getting a Canada Post shipping notification yesterday afternoon.
    interesting information you are not giving for other people who also didn't order

  6. #116
    CGN frequent flyer
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,059
    The order 198X is probably not ready... the email box of someone is empty !
    Poor guy... he will need to wait a bit more

  7. #117
    Super GunNutz mopar guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    West Coast
    Posts
    306
    Quote Originally Posted by Duff350 View Post
    The order 198X is probably not ready... the email box of someone is empty !
    Poor guy... he will need to wait a bit more
    I have it on pretty good authority that 189x is also not shipped out. Poor sucker ordered about 30 minutes after the tread was posted too!

  8. #118
    CGN Regular TopShelf97's Avatar
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    195
    According to Tara, my order 199x should ship out in 2 weeks. I ordered on the last day, just a few hours before they stopped sales.

  9. #119
    CGN Regular BlackAven's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Calgary, Ab
    Posts
    162
    Another potential issue I ran into is charging handle compatibility. Due to the slightly shorter length of the receiver I am running into some issues engaging the bolt catch as the charging handle isn't pulling it far enough back. This charging handle works fine in standard ar15s. DD charging handle and even TNAs raptor clone charging handle works in the SAI but just barely. Are there any known workarounds to this?
    Fight for what you believe in today because tomorrow could just be too late.

  10. #120
    CGN Regular Shorerider's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    British Columbia
    Posts
    422
    Quote Originally Posted by BlackAven View Post
    Another potential issue I ran into is charging handle compatibility. Due to the slightly shorter length of the receiver I am running into some issues engaging the bolt catch as the charging handle isn't pulling it far enough back. This charging handle works fine in standard ar15s. DD charging handle and even TNAs raptor clone charging handle works in the SAI but just barely. Are there any known workarounds to this?
    I believe the issue is actually with your buffer not allowing quite enough rearward travel. Have a look at the MS build forum other people had the same issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •